Προφίλ
Τουριστικό γραφείο Variamis-Μυτιλήνη

26 χρόνια στον Τουρισμό.

Από το 1987 μέχρι σήμερα με συνέπεια και υπευθυνότητα. Το τουριστικό γραφείο Variamis travel & tourism με ιδρυτή και πρόεδρο του ομίλου τον Ραφαήλ Βαριάμη προσφέρει τις ταξιδιωτικές και όχι μόνο υπηρεσίες .

Tεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη

Σήμερα που η τεχνολογία τείνει να περιορίσει τις ανθρώπινες σχέσεις,  το τουριστικό γραφείο Variamis  επιμένει ότι οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες είναι κατ εξοχήν υπηρεσίες από τον άνθρωπο προς τον άνθρωπο. Το variamis αξιοποιεί την τεχνολογία και παρέχει άμεση, έγκυρη και επαγγελματική εξυπηρέτηση με δύο πλήρως εξοπλισμένα γραφεία  στην Μυτιλήνη ένα επι τις οδού καβετσου 8 και επί τις οδού τζ. Αριστάρχου 1 συνδεδεμένα  online με τα μεγαλύτερα συστήματα κρατήσεων αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείων  με τη γνωστή φιλική προσωπική εξυπηρέτηση.

Ανταπόκριση σε κάθε επιθυμία

Με εξειδίκευση και συνεχή επιμόρφωση των στελεχών του, παρέχει από τις πιο απλές ως τις πιο σύνθετες ταξιδιωτικές και τουριστικές υπηρεσίες και φροντίζει ώστε το κάθε ταξίδι να είναι μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Οργάνωση υπηρεσιών

Για την ταχύτερη ανταπόκριση σε κάθε ζήτηση έχει οργανώσει την παροχή των υπηρεσιών σε εξειδικευμένα τμήματα.

  • Τμήμα επαγγελματικών ταξιδιών
  • Τμήμα μεμονωμένων πελατών & ειδικών πακέτων
  • Τμήμα εισερχόμενου & εξερχόμενου τουρισμού   ειδικό τμήμα για αγορά τις Τουρκίας
  • Τμήμα εισιτήριων αεροπορικών & ακτοπλοϊκών
  • Τμήμα Συνεδρίων και Εκδηλώσεων
  • Τμήμα τουριστικών λεωφορείων  & ενοικιαζομένων αυτοκινήτων

 

Υλικοτεχνική υποδομή

  Το τουριστικό γραφείο Variamis έχει στην ιδιοκτησία της 12 τουριστικά λεωφορεία από 9 -55 θέσεις καθώς και ειδικά τουριστικά λεωφορεία  για vip μεταφορές. Οι έμπειροι και ευγενείς οδηγοί του θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια σε κάθε εκδρομή – μεταφορά σας. Ακόμη διαθέτη   ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας .

Ο κυριότερος στόχος του τουριστικού γραφείου Variamis είναι η εξυπηρέτηση του  πελάτη.

Το προσωπικό και τα στελέχη του τουριστικού γραφείου variamis αναγνωρίζοντας απόλυτα τη σημασία της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών επιδιώκουν την απόλυτη ικανοποίηση και δεσμεύονται στα εξής:

  • Να παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, να διατηρούν συνεχή επαφή και να παρακολουθούν τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες επιθυμίες των πελατών, με σκοπό την συνεχή βελτίωση του βαθμού ικανοποίησής τους,
  • Να αξιολογούν, επιλέγουν και να συνεργάζονται με αξιόπιστους και ικανούς προμηθευτές και συνεργάτες,
  • Να εκπαιδεύονται και καταρτίζονται με στόχο τη συνεχή βελτίωση της απόδοσής τους,
  • Να αναβαθμίζουν τις υποδομές και τον εξοπλισμό ώστε να ανταποκρίνονται στις καινοτόμες εφαρμογές διατηρώντας ηγετική θέση στον κλάδο

Τα στελέχη του σε κάθε τμήμα είναι πάντοτε διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο για την απόλυτη εξυπηρέτηση.

Εταιρίες της VARIAMIS

Στην Ιδιοκτησία του  τουριστικού γραφείου Variamis ανήκουν  η   ΜΥΡΙΒΗΛΗ Α.Ε με ασχολία τις εισαγωγές και εξαγωγές καθώς και το island cafe & restaurant που ασχολείται με την μαζική εστίαση.